Paul van der laan

Componist

Ik wist al heel vroeg wat ik wilde bereiken in de muziek. In 1970 bracht Paul McCartney zijn eerste solo album uit waarop hij alle instrumenten voor zijn rekening nam en dit alles nog eens zelf opnam in zijn eigen studio. Momenteel ben ik ook zo ver. Alleen de roem en de centen ontbreken nog…

Producer

Het produceren van Singer Songwriters is erg leuk om te doen. Ze komen met een zanglijn en gitaar akkoorden bij je  waar je vervolgens iets mee mag gaan doen. Kicken is het dan als het eindproduct dan hetzelfde is als de klant in gedachten had.

Muzikant

Het mooiste is toch wel optreden. Actie en reactie waardoor je bijna gaat zweven en de sterren van de hemel speelt. Ik speel bas bij drie bands :

fotograaf

Een 2e grote passie waar ik eigenlijk te weinig tijd voor heb is fotograferen. Net als bij de muziek vind ik het leuk om alles te fotograferen.

website bouwer

Alle muzikale activiteiten die ik had ontwikkeld hadden ook een platform zoals internet nodig. Ik heb een wordpress cursus gevolgd en samen met mijn ICT achtergrond ben ik websites voor bands gaan maken.